Massage met Stemvorken – Fonoforese

Door trilling die ontstaat van de verschillende toonsoorten kan de (geblokkeerde)energie in het lichaam weer gaan stromen. De stemvorken worden aangebracht op bijvoorbeeld de spieren of botten. Binnen de natuurgeneeskunde gaan we ervan uit dat alles uit trilling bestaat en het lichaam de best mogelijke oplossing zoekt om gezond te blijven/worden. En te ondersteunen in zijn pogingen hiertoe.

Fysieke klachten
Deze massage kan ontspannend werken maar kan ook ingezet worden bij:
acute fysieke klachten (klachten die plotseling ontstaan) en chronische fysieke klachten (als klachten weken, maanden of zelfs jaren duren)

Specifieke klachten kunnen zijn: nek en schouders, benen,knieën en voeten, armen ellebogen en handen, spieren, rugklachten, hernia, vermoeidheid, griep.
Klachten aan interne organen: vrouwenklachten, mannenklachten, hart , bloedvaten, longen, lever en galblaas, nieren, blaas, maag, darmen enz.

Klachten van het hoofd
Fysieke klachten van het hoofd: hoofdpijn en mirgraine, neus en holtes, ogen, oren, mond en tanden, aangezicht, duizeligheid, allergieën.
Niet fysieke klachten van het hoofd: slaapstoornissen, concentratie-geheugen-leren

Emotionele klachten
Angst en onzekerheid
Depressie en burn-out
Chronische vermoeidheid
Verdriet en rouwverwerking
Nervositeit, onrust en paniek

Klachten hoeft u niet te hebben om te genieten van deze heerlijke vorm van massage. Ervaar deze bijzondere massage waarin u totaal in balans komt, bij deze massage kunt u de kleding aanhouden.

 Duur: 60 min.

 

    © Puur….Natuurlijk! 2019          Design © Bureau Bex ism Joep van der Putten          Development © InnoVen