MIR – Methode: zelfheling in een handomdraai!

MIR – Methode© : een unieke zelf helende methode die de oorzaken van je klachten aanpakt!
De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset en is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes. ‘MIR” betekent “Vrede” in het Russisch en dit is wat Mireille aan iedereen in de wereld schenkt. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven. Het mag vrij verspreid worden onder kennissen, vrienden en familie. De MIR-Methode is een Zelfheling methode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen.

Wanneer je merkt dat het smeren van crèmes of het slikken van medicijnen niet langer meer werkt, is het noodzaak om de oorzaak van je klachten aan te pakken.

In de MIR-Methode wordt daar aan gewerkt, zowel lichamelijk als emotioneel .De methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Wat je daarvoor moet doen, kun je zelf en in je eigen omgeving. Het is eenvoudig uit te voeren en zeer effectief.

UITVOERING :
Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 minuten per dag. Het enige dat je nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. De meeste mensen vinden dit niet moeilijk omdat ze merken dat er van alles gebeurt en ook vaak al verbetering is na de eerste weken. Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode.
Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft”. De natuurwetten waar ik gebruik van maak, werken bij mens en dier. In hoeverre je ervaart dan het werkt, verschilt van persoon. Na 4 maanden kunnen we evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.

Dit zijn de 9 stappen van de MIR-Methode die je 2x per dag, 4 weken lang uitvoert door over je hand te aaien (deze zijn het meest gevoelig, je stimuleert de zenuwuiteinden van je huid, het maakt niet uit of je links of rechts om draait. De zenuwuiteinden geven signalen door naar je hersenen en stellen je onderbewustzijn gerust. Hierdoor kun je oude opgeslagen informatie los laten en nieuwe informatie opnemen.) en de stappen hardop uitspreekt.

1. Zuurgraad optimaliseren
2. Detox alle toxische belasting
3. Vader loskoppelen – Moeder loskoppelen
4. Meridianen zuiveren
5. Alle tekorten aanvullen
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
7. Basisbehoeften aanvullen
8. Chakra’s en aura optimaliseren
9. Missie verduidelijken

Bij (te verwachten) heftige reactie beginnen met alleen stap 5 en 7, gedurende 2 weken.

Voor een persoonlijk protocol om “sneller “ door klachten heen te komen kunt u contact met mij opnemen.

Consult 60 min.

 

    © Puur….Natuurlijk! 2019          Design © Bureau Bex ism Joep van der Putten          Development © InnoVen