S.P.A. Aromatherapie

Bij Puur…Natuurlijk! kunt u terecht voor gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massage’s en pedicure. Ook kunt u een heerlijk wellness arrangement samen stellen inclusief gebruik van de infra rood sauna.

U hebt de keuze uit ontspannende of meer therapeutisch gerichtte behandelingen. Met S.P.A.–aromatherapie (lees hierover meer op de website van S.P.A.) kan therapeutische gewerkt worden. Bij huidproblemen van verschillende huidtypen kijken we naar de oorzaak van een huidprobleem en doen niet aan symptoom bestrijding.

Met S.P.A. wordt er in de dieper gelegen huidlagen (dermis en hypodermis) gewerkt,daar waar eventuele huidproblemen ontstaan en niet alleen in de opperhuid (epidermis), etherische olie heeft de eigenschap om door de huidlagen heen te dringen met een schitterend resultaat!

Vanuit mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste ben ik mij gaan verdiepen in natuurgeneeskunde. Naast verschillende natuurgeneeskundige principes o.a. bloesemtherapie, MIR-methode, klank therapie, kleuren therapie, het werken met edelstenen en lymfedrainage toe te passen kunnen we tot verrassende resultaten komen. U en uw huid gaan stralen!

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de energieschool in Den Bosch en ben in het bezit van een HBO opleiding medische basiskennis.

© Puur….Natuurlijk! 2019          Design © Bureau Bex ism Joep van der Putten          Development © InnoVen